Free delivery for purchases over 2000 SEK!

Avoid shipping costs (and environmental impact) by picking up at our shop in STOCKHOLM!

Sakletandet / Story

Jag har alltid samlat vackra kläder och smycken, men även på diverse ting och bruksföremål som äger karaktär och tilltalar min blick på ett eller annat sätt.

De får gärna redan ha glatt någon annan en längre tid, så att de hunnit få vacker patina genom att vara flitigt brukade. Det är som mest belönande att finna dem på oväntade ställen, där det inte ser ut att över huvudtaget kunna finnas något av värde. Då är lyckan stor för en sakletare som jag!

På senare år har jag haft glädjen att få samla med ett nytt syfte. Nu får jag erbjuda andra allt det fina jag hittat under all annan bråte på loppisar och marknader runt om i vår vackra, brokiga och spännande värld. Vilken fröjd!

För mig har det nu blivit en livsstil att regelbundet uppleva nya platser och där se till att söka upp den lokala marknaden. Det ger mig en anledning att utforska andra delar av städerna och byarna än de givna turiststråken. Jag mår som bäst när jag får insupa miljöerna på bakgatorna, höra samtalen folk emellan och känna dofterna av vad som tillagas i köken runt omkring mig.
Jag bär alltid med mig kameran och fotograferar för det mesta både tanter, katter, dörrar och grafitti samtidigt som jag hela tiden letar vackra ting…..

Eftersom jag spenderar en hel del tid i Hälsingeskogarna håller jag alltid utkik efter nya LOPPIS skyltar längs med vägarna där eller på alla andra avkrokar jag besöker under sommarhalvåret. Även i Stockholm hålls fina gatumarknader där så förvånansvärt mycket fint bara ligger och väntar på att jag ska hitta det. Jag kommer sällan hem tomhänt.

De skiftande miljöer jag rör mig i ger ett väldigt varierat utbud av ”skatter” som jag nu delar med mig av på alla de sätt som finns tillgängliga. En del av mina fynd finns redan att hitta i min butik REVOLV på Upplandsgatan 25 i Stockholm och inom kort finns även ett större utbud att både se och köpa på hemsidan för att nå en bredare kundkrets.

Sökarblicken är ständigt aktiv